Opinie o naszym sklepie

9.7
(3026 opinii)
9.7
Jakość obsługi
9.7
Dostawa
Dodaj swoją opinię

Obsługa sklepu nie ingeruje w treści zamieszczonych przez klientów opinii, poza oczywistymi przypadkami nadużyć, umieszczania reklam, linków do stron www, wulgaryzmów lub treści naruszających prawo.

Masz uwagi dotyczące jakości obsługi?
Napisz email na , a wiadomość trafi do Zarządu firmy i Kierownika Działu Sprzedaży. Możesz też użyć formularza.

Zakupy, pomoc i obsługa na najwyższym poziomie!

Od lat wspomagam się Cyfrowe.pl czy to jeżeli chodzi o zakupy, doradztwo czy rozwiewanie wszelkich wątpliwości. Dostawy zawsze na czas, pomoc zawsze w punkt. Szczerze polecam każdemu w każdym momencie swojej fotowiedo przygody!
Obsługa:
Dostawa:
Autor: Patryk Pilarski
Dodano: 2022-05-17 13:29:04

Polecam!

Polecam zakupy w cyfrowe.pl! Możliwość pozostawienia używanego sprzętu w rozliczeniu pozwoliła mi kupić znacznie lepszy aparat. Sekcja sprzętu używanego przedstawiła mi wycenę zbliżoną do moich oczekiwań i pomogła w zakupie nowego wymarzonego zestawu (pozdrowienia dla p. Pawła).
Miła, fachowa obsługa. Szczerze polecam!

Obsługa:
Dostawa:
Autor: Paweł
Dodano: 2022-05-08 22:32:49

Tamron SP 70-200 F2.8 G2 / Nikon sklep Gdańsk

Świetny obiektyw i bardzo cieszę się że finalnie zakupiłem właśnie to tele od Tamrona, choć nie był on moim pierwszym wyborem. Dlaczego o tym poniżej.
Chciałbym podzielić się moją historią zakupu i profesjonalną obsługą i pomocą ze strony pracownika państwa sklepu. W marcu zmuszony byłem do rozejrzenia się za teleobiektywem do systemu Nikon, wybór padł na obiektyw Sigma 70-200 z nowej serii Sport. Wybór podyktowany był dobrymi opiniami oraz atrakcyjną ceną. Jedynym minusem była duża waga obiektywu. Cena w tamtym okresie różniła się znacząco od droższego Tamrona. Niestety obiektyw Sigma przez dość długi czas był niedostępny w polskiej dystrybucji, w międzyczasie cena Tamrona spadła, o czym poinformował mnie pracownik "opiekujący" się moim zamówieniem, zatelefonował i zaproponował mi czy nie chciałbym zmienić zamówienia z Sigmy na Tamrona w podobnym zakresie cenowym. W tym miejscu duże podziękowania dla Pana Rafała ze sklepu w Gdańsku za trzymanie ręki na pulsie i profesjonalną obsługę oraz pomoc w finalizacji zakupu. Cyfrowe.pl jak zawsze na najwyższym poziomie. Obiektyw spełnił wszystkie moje oczekiwania, sprzęt jak i sklep w Gdańsku polecam bardzo
Obsługa:
Dostawa:
Autor: Paweł
Dodano: 2022-05-04 14:59:38

Such a wonderful service

I want to send my special thanks to Anna Kudra,who made me so happy.I was looking for OM-1 body and the Olympus 150-400mm lens all over the world with no success, until I find this shop and Anna make it possible for me to get the both the camera and the lens.I am living in Israel and I arrange a flight to Warsaw to collect my order.Also at the Warsaw branch I got very kind service from two young fellows.I am very satisfied both from the gear I bought and the wonderful service they provide me.THANKS A LOT!!!
Obsługa:
Dostawa:
Autor: VicFein
Dodano: 2022-05-04 13:33:30

Wypożyczalnia

Wszystko z jak największą starannością i dopracowaniem szczegółów! Łatwości w rezerwacji oraz odbioru i wysyłki sprzętu sprowadziła się do kilku kliknięć. Polecam w 100%.
Obsługa:
Dostawa:
Autor: Wudar
Dodano: 2022-05-04 10:53:55

Sprawnie to mało powiedziane ! Polecam

Przedmiot niedostępny. Brak w Magazynach głównych. Obdzwoniłem wszystkie polskie "techniczne sklepy". Jedna odpowiedź: brak, brak możliwości zamówienia.

Co robi ekipa Cyfrowych.pl ? Dostarcza mi produkt za 2 dni robocze, nie wnikam skąd, ale wiem jedno: z bardzo daleka, bo zależy im na zadowolonym kliencie ! Ja jestem mega zadowolony i wciąż utwierdzam się w słuszności tej współpracy. Sięgając po kolejne zamówienia nawet nie szukam innych sklepów, bo wiem, że w cyfrowe.pl będę obsłużony należycie, a cena też zawsze się zgadza i jest konkurencyjna. Czego więcej chcieć ? Chyba tylko stacjonarnego w mojej miejscowości ;)
Obsługa:
Dostawa:
Autor: Sebastian
Dodano: 2022-04-29 19:10:42

Wypożyczalnia

Wszystko zgodnie z przewidywaniami
Obsługa:
Dostawa:
Autor: Zbigniew
Dodano: 2022-04-28 17:20:30

Dyszka !

Obsługa klienta na najwyższym poziomie. Bezproblemowy kontakt, sprawę załatwiliśmy wspólnie dosłownie w 10min i wszystko było uzgodnione :) Szybkość realizacji zamówienia to jedno ale obsługa posprzedażowa mówi o sklepie najwiecej :) Będę wracać do Was i polecać :)
Obsługa:
Dostawa:
Autor: Paweł
Dodano: 2022-04-27 16:28:09

Rzeczowa i szybka pomoc

Cyfrowe.pl to sklep z bardzo rzetelnymi pracownikami, którzy faktycznie są fachowcami i znają się na sprzęcie. Moja przygoda z cyfrowe zaczęła się od pozostawienia sprzętu w rozliczeniu, gdzie przez cała procedurę przeprowadził mnie Pan Paweł O. Pomógł w doborze nowego sprzętu. Została mi jeszcze kwota do wykorzystania i dalszą procedurą zajął się Pan Rafał K. Dziękuję, za szybkie odpowiedzi, dziękuję za przygotowanie indywidualnej oferty, cenie i polegam na każdej radzie obu Panów. Tacy pracownicy, angażujący się w trafny zakup to SKARB.
Z czystym sumieniem polecam zakupy jak i obu Panów w doborze sprzętu, który będzie uszyty na Twoją miarę ;)
Obsługa:
Dostawa:
Autor: Olga
Dodano: 2022-04-26 19:43:42

Fachowa obsluga

Szybko, sprawnie tak jak w temacie
Obsługa:
Dostawa:
Autor: Pietrek
Dodano: 2022-04-26 10:38:15

super

Zgodny z opisem sprawnie wysłany dobrze zabzpieczona wysyłka Rewekacja jednym słowem Polecam
Obsługa:
Dostawa:
Autor: Wiesław
Dodano: 2022-04-25 23:25:07

Opinia na 10 gwiazdek!

Po wejściu do salonu w Warszawie Mokotów na ul. WALBRZYSKA natrafiłem na Pana Marcina. Młody czlowiek z uśmiechem na twarzy zaprosil mnie do biurka. Wypisanie wniosku kredytowego trwalo może ze 3, 4 minutki i szybka akceptacja. Pracownik wytlumaczyl mi do kiedy mam zaplacic raty i w jakiej wysokości. Wyłączył wszystkie dodatkowe opłaty kredytu, które i tak bym wyłączył. Podkreślił najważniejsze punkty w umowie. Mimo że, wchodzili inni klienci a my mieliśmy wszystkie formalności ogarnięte to nadal służył pomocą. Nie polecial do innych tylko odpowiedział mi na kolejne pytania oraz pomógł w zakreceniu filtra na obiektyw. Polecam - obsługa na wielkim poziomie.
Obsługa:
Dostawa:
Autor: Dawid Trojanowski
Dodano: 2022-04-23 11:20:26

Wspaniale

Pan Bartosz Bujak z placówki w Gdańsku jest świetnym doradcą i sprzedawcą. Perfekcyjna obsługa klienta, dbałość o każdy etap sprzedaży od dostawy po ubezpieczenia sprzętu fotograficznego, świetny i uprzejmy kontakt. Serdecznie polecam!
Obsługa:
Dostawa:
Autor: Katarzyna
Dodano: 2022-04-22 12:50:30

Profesjonalnie i sprawnie

Zakupy w cyfrowe.pl to ... przyjemność. Profesjonalizm w pełnym tego słowa znaczeniu !!! Kontakt telefoniczny z Panem Bartoszem Bujakiem bez zarzutu, udzielane informacje techniczne bardzo rzeczowe, no i zrozumienie oczekiwań klienta :) Zakup dokonany :) Pozdrawiam serdecznie i polecam firmę.

PS
Gwiazdki się nie zaznaczyły, ale w obu przypadkach ... 10 :)
Obsługa:
Dostawa:
Autor: Jan Sekta
Dodano: 2022-04-14 14:42:33
Wszystko zgodnie z opisem
Obsługa:
Dostawa:
Autor: Lukasz
Dodano: 2022-04-14 06:52:40