Opinie o naszym sklepie

9.7
(2943 opinii)
9.5
Jakość obsługi
9.5
Dostawa
Dodaj swoją opinię

Obsługa sklepu nie ingeruje w treści zamieszczonych przez klientów opinii, poza oczywistymi przypadkami nadużyć, umieszczania reklam, linków do stron www, wulgaryzmów lub treści naruszających prawo.

Masz uwagi dotyczące jakości obsługi?
Napisz email na , a wiadomość trafi do Zarządu firmy i Kierownika Działu Sprzedaży. Możesz też użyć formularza.

Czy to pech?

Wybierając sklep sugerowałem się najlepszymi opiniami i pozycją na rynku. Obiektyw zamówiłem w pewne ciepłe południe, po dwóch dniach od zakupu sklep zorientował się, iż trzeba ściągnąć szkło od producenta. Po ponad tygodniu oczekiwania postanowiłem zadzwonić i dowiedzieć się gdzie jest moje wymarzone zamówienie. Okazało się, że pracownik po prostu go nie zamówił i muszę czekać dalej. W międzyczasie przepadło mi zlecenie, na które odpowiednio wcześniej obiektyw był zamówiony. Rozumiem, że czasami wkradnie się jakiś chochlik, który pokrzyżuje plany, natomiast brak jakiejkolwiek informacji ze strony sklepu bardzo mnie do siebie zniechęcił. Sama paczka zapakowana bardzo bezpiecznie, sprzęt działa bez zarzutu.
Obsługa:
   
Dostawa:
       
Autor: skiba
Dodano: 2021-06-11 15:12:39

30 rat 0% czy zbieranie danych osobowym do BIKu?

Zachęcony ofertą 30 rat 0% zamówiłem R6+adapter, przy wypełnianiu formularza danymi osobowymi łącznie z nr dowodu, peselem doCAgricole, okazało się , że rat 0% już jest tylko 10, po wysłaniu formularza (mam zdolnośc kredytową- nie mam innych kredytów i długów) dostałem śmieszną ofertę skredytowania ok 2500zł przy wpłacie własnej ok 10000. Oczywiście odrzuciłem to. Po kilku minutach mam SMSa , że moje dane osobowe trafiły do BIKu;-) Jak chcesz zobaczyć co tam o tobie jest - zapłać ;-)
Czuję się jak frajer, który za friko podał swoje dane ;-)
Sklep oceniam na podst. swoich wcześniejszych zakupów.

Obsługa:
Dostawa:
Autor: Mario
Dodano: 2021-06-07 15:10:32

Wypożyczalnia

Pierwszy raz miałem okazję zapoznać się z pełnoklatkowym bezlusterkowcem Canona oraz obiektywem EF 35mm o świetle 1.4. Wrażenia niesamowite bo nigdy nie fotografowałem tak jasnym szkłem. Sama obsługa wypożyczalni oraz wysyłka na 5+
W zestawie karta, dwa akumulatory, co bardzo pozytywnie mnie zaskoczyło
Obsługa:
Dostawa:
Autor: Arkadiusz
Dodano: 2021-05-18 18:50:23

Zdecydowanie pozytywna

To nie pierwsze moje zakupy w tym sklepie. Zawsze czy to kupowałem dodatki za dziesiątki zł czy sprzęt za tysiące, personel poświęcał mi dużo uwagi i służył swoimi radami. Podziwiam fachowość i profesjonalizm.
Obsługa:
Dostawa:
Autor: Janusz
Dodano: 2021-05-11 14:23:23

Zdecydowanie polecam

Zakup poszedł bardzo sprawnie. Szybkie skompletowanie zamówienia i jego wysyłka. Poza tym cenowo się miło zaskoczyłam patrząc na konkurencje. Polecam
Obsługa:
Dostawa:
Autor: Julia
Dodano: 2021-05-06 09:29:48

opinia

Sklep i ludzie pracujący w nim na bardzo profesjonalnym poziomie. Doradzają, pomagają w ewentualnych problemach. Tak było w moim przypadku, gdy sygnał dźwiękowy z kamery nie chciał przejść do laptopa do OBS przez kabel HDMI. GDy okazało się, że niestety w kamerze jest problem mogłem zwrócić kabel i kilka innych urządzeń bez problemu. Bardzo dziękuję sklepowi za pomoc i będę polecać wasz sklep. Rzadko się zdarza taka postawa by po sprzedaniu pomóc klientowi. Zwykle jest odwrotnie. Jeszcze raz dziękuję i pozdrawiam z Gorzowa Wlkp.
Obsługa:
Dostawa:
Autor: Cezary
Dodano: 2021-05-04 15:11:20

Wymiana Z50 na Z5

Cała operacja przebiegła sprawnie i bardzo starannie - sprawdzenie sprzętu i jego dokumentów. Wszystko trwało od wysłania zdjęć sprzętu proponowanego w rozliczeniu do odbioru nowego aparatu, równo dwa tygodnie. Bardzo miły kontakt mailowy i osobisty.
Obsługa:
Dostawa:
Autor: Krzysztof
Dodano: 2021-04-28 13:48:52

Zmiana systemu

Zdecydowałem się zmienić system. Moje główne obawy polegały na czasie jaki będę musiał poświecić na sprzedaż posiadanego sprzętu i masie pracy z wystawianiem. Jednak cześć mojego arsenału postanowiłem zostawić w rozliczeniu w sekcji używane w Cyfrowe. Pl. Korzystam z tej usługi już drugi raz i cóż mogę powiedzieć. Świetna obsługa, dobra wycena sprzętu. Czas realizacji i kontakt rewelacyjny. I tak dzięki usłudze używane w tydzień uporałem się ze zmianą systemu. Bardzo polecam!
Obsługa:
Dostawa:
Autor: Bartek
Dodano: 2021-04-13 12:45:59

Never again.

ordered a camera. The order was processed only on the third day, on the fourth day the package arrived, I already wanted to rejoice, but the camera came with a defective screen. I went on the same day, to exchange it at the store, the exchange was refused by an unfriendly seller, who immediately showed his distrust of my problem, but after several photos he also noticed the poor quality of the copy. He said that it is possible to give only under warranty to the service, which I resigned to. Now I send an email to find out the status of the order and do not receive any feedback, although they write in the mailing list that they will respond within 24 hours. Total: product quality 1/10. Service speed 1/10. customer loyalty 1/10.
Obsługa:
       
Dostawa:
       
Autor: MAKSIM
Dodano: 2021-04-08 02:50:43

Polecam

To moje pierwsze zakupy w sklepie i jestem zadowolony. Kupiłem aparat i obiektyw Canona z odbiorem osobisty w Katowicach. Transakcja jak i obsługa w salonie pełen profesjonalizm. Polecam Wszystkim.
Obsługa:
Dostawa:
Autor: Damian
Dodano: 2021-03-30 15:15:55

Zdecydowanie polecam

Firma godna polecenia.
Mówię firma a nie sklep, ponieważ miałem do czynienia z całym procesem obsługi klienta. Począwszy od oferty handlowej na papierze, poprzez obsługę sklepu a nawet serwis, bo zdarzyła się reklamacja. A to ważne, że można liczyć na wsparcie nie tylko w momencie, kiedy na stole sprzedawcy zostawia się pieniądze.
Pozwolę sobie wymienić każdą osobę z imienia i nazwiska, z którą miałem kontakt, ponieważ warto z całym zespołem i każdym z osobna współpracować.
Pani Anna Kudra, dział handlowy – miły kontakt, szybkie opracowanie oferty i to w kilku wariantach a do tego zdobycie sprzętu, który akurat w momencie zakupu był praktycznie nie do zdobycia i to nie tylko w sklepie ale w kraju.
Pan Bartosz Bujak, salon Gdańsk, ul. Kartuska – doskonała obsługa, miła atmosfera, fachowe doradztwo i dobór urządzenia do indywidualnych potrzeb. Przyjemna korespondencja i odpowiedzi na zapytania.
Pan Patryk Kozłowski, serwis – właściwe podejście do tematu reklamacji, dyspozycyjność. Starania, aby jak najszybciej załatwić sprawę i bieżąca informacja o statusie.

Zdecydowanie polecam kontakt z firmą i z tymi konkretnymi osobami.

Tomasz Modry
Obsługa:
Dostawa:
Autor: Tomasz
Dodano: 2021-03-30 08:11:52

Wypożyczalnia

Przesyłka dotarła w terminie, wszystko w jak najlepszym porządku. :)
Obsługa:
Dostawa:
Autor: Kasia
Dodano: 2021-03-29 13:11:25

Polecam

To moje pierwsze zakupy w tym sklepie. Zakupiłem aparat i obiektyw Canona z odbiorem osobistym w Katowicach. Profesjonalna realizacja zamówienia, sprzęt sprawny i zgodny z opisem. Obsługa w salonie na wysokim poziomie. Na pewno tu wrócę. Polecam Wszystkim.
Obsługa:
Dostawa:
Autor: Damian
Dodano: 2021-03-27 12:07:54

Lampa GlareOne LED 600D + 2szt baterie Green Cell 6600mAh + ładowarka Newell DC-LCD zestaw

Sprzęt jakościowo bardzo dobrze oceniam i szczerze polecam. Co do samego sklepu: natychmiastowa przesyłka aczkolwiek, która dostarczyła mi trochę stresu, ponieważ była rozdzielona na dwie paczki wprowadzając mnie w błąd i niepotrzebną panikę, że nie otrzymam reszty opłaconego zamówienia. Kontakt ze sklepem również sprawny, tak więc otrzymałam informację, która rozwiała moje obawy. Gdyby nie ta, niejasna dla mnie sytuacja dałabym max cocenę. Obiektywnie na to patrząc, mimo wszystko polecam sklep i sprzęt zakupiony w cyfrowe.pl
Obsługa:
Dostawa:
Autor: Marta
Dodano: 2021-03-27 11:38:10
Sklep jak zwykle na 5.
Obsługa:
Dostawa:
Autor: bart
Dodano: 2021-03-26 08:22:48