Opinie o naszym sklepie

9.7
(2734 opinii)
9.5
Jakość obsługi
9.6
Dostawa
Dodaj swoją opinię

Obsługa sklepu nie ingeruje w treści zamieszczonych przez klientów opinii, poza oczywistymi przypadkami nadużyć, umieszczania reklam, linków do stron www, wulgaryzmów lub treści naruszających prawo.

Masz uwagi dotyczące jakości obsługi?
Napisz email na , a wiadomość trafi do Zarządu firmy i Kierownika Działu Sprzedaży. Możesz też użyć formularza.

Wypożyczalnia

Niewybaczalne jest to jeśli ktoś choć raz nie skorzystał z oferty wypożyczalni.
Rewelacyjny kontakt, sprzęt nie zajechany, widać że dbają.
Panowie z Warszawy zanim przekażą sprzęt jeszcze wszystko sprawdzą, przeczyszczą pyłki na obiektywach.
Zawsze naładowane baterie to też bardzo duży plus - bo idziesz i od razu mam sprzęt gotowy do użytku.

Moja ocena do zdecydowanie 12!!!
Obsługa:
Dostawa:
Autor: Subiektywnie
Dodano: 2019-11-05 12:39:34

Polecam :)

Polecam zakupy. Szybko z pełną pomocą co do wyboru sprzętu. Mnie obsługiwał Pan Konrad i mogę polecić z czystym sumieniem :)
Obsługa:
Dostawa:
Autor: Daniel
Dodano: 2019-11-04 15:05:31

Jestem pod, wrażeniem

Obsługa przemiła fachowa i bardzo uczciwa :) polecam wszystkim
Obsługa:
Dostawa:
Autor: Piotrek
Dodano: 2019-10-31 12:21:46

Sklep cyfrowe.pl

Żałuję wcześniejszych zakupów na znanym portalu aukcyjnym, firmy G..z Lublina, ze Szczecina gdzie sprzedaje się towar którego nie ma w magazynie.
A jak już dotarł to niegodny z opisem. Sprzedający nie widzi w tym nic złego...

W cyfrowe.pl jest to co zamawiam, i mam to w domu w trzy dni.
P O L E C A M - niezdecydowanym
Obsługa:
Dostawa:
Autor: saturnus
Dodano: 2019-10-21 11:04:32

Najlepszy sklep jaki kiedykolwiek powstał :)

Jestem pod największym wrażeniem, PROFESJONALIZMU, POMOCY, RZETELNOŚCI, CZASU REALIZACJI a przede wszystkim prawdziwie ludzkiego, przyjaznego podejścia do klienta. Życzę sobie i wszystkim, aby na drodze spotykać właśnie takie osoby jak Pani Anna.
Z całego serca dziękuję za pomoc i życzliwość.
Jestem przekonany, że kolejne zakupy zrobię właśnie w tym sklepie.
Obsługa:
Dostawa:
Autor: Aleksander
Dodano: 2019-10-17 12:23:58

Wymiana sprzętu

Jestem bardzo zadowolona z transakcji. Zakupiłam nowy aparat zostawiając stary w rozliczeniu.
Obsługa:
Dostawa:
Autor: Krystyna
Dodano: 2019-10-15 16:33:18

Świetny sklep i wspaniała obsługa

Za każdym razem, kiedy potrzebuję pomocy i dobrej rady przy zakupie sprzętu fotograficznego, obsługa z chęcią doradza, co byłoby dla mnie najlepsze. Bardzo dziękuję za wspaniałą, profesjonalną i miłą obsługę, serdecznie polecam!
Obsługa:
Dostawa:
Autor: Justyna
Dodano: 2019-10-15 15:58:23

Zakupy internetowe w : CYFROWE.PL

Jestem bardzo zadowolona z zakupów .Szybko i sprawnie przeprowadzanie transakcji.Dziękuję....
Obsługa:
Dostawa:
Autor: jagoda0591
Dodano: 2019-10-09 06:20:36

Większe zakupy

Znając konkurencyjne ceny i dobre opinie o sklepie postanowiłem przekonać się na własnej skórze. Nawiązałem kontakt z jednym ze sprzedawców i zaczęliśmy razem decydować jaki aparat, jaki monitor, jakie światła... I jestem zachwycony profesjonalizmem obsługi - rzetelnie, zwięźle i na temat - dostałem nie to, co należy sprzedać, tylko to, czego klient, czyli ja potrzebowałem. Dziś jestem już po zakupach i jestem bardzo zadowolony - z obsługi, właściwego wyboru i samych produktów!
Polecam!
Obsługa:
Dostawa:
Autor: matt_kovalik
Dodano: 2019-10-08 23:45:13

Obsługa gwarancyjna - DJI.

Jakiś czas temu w moim pilocie do drona Mavic Air zaczęły pojawiać się pewne błędy (gałki łapały przypadkowe sygnały i sterowały np gimbalem). - Uniemożliwiało mi to normalne korzystanie z drona więc pilot zdecydowałem się odesłać na gwarancję. Pilot niestety w tym przypadku musiał powędrować za granicę do głównego przedstawiciela. Mówiono mi o realnym czasie mniej więcej 1 miesiąc. Pilot po 2,5 tygodnia jest już naprawiony i oddany w moje ręce. Wszystko ładnie ofoliowane - mam wrażenie jakby pilot był zupełnie nowy, wszystkie żużyte elementy wymienione na nowe. Super - to mi sie mega podoba. Pozdrawiam, jednak serwis DJI nie taki straszny, a pracownicy cyfrowe.pl staneli na wysokości zadania ;)
Obsługa:
Dostawa:
Autor: Arczi
Dodano: 2019-10-07 18:36:56

Świetna obsługa

Dziękuje za wspaniałą obsługę, serdecznie polecam Pana Jarosława - starszego specjalistę ds. sprzedaży. Skutecznie przeprowadził moją sprawę wspierając doradczo i handlowo. Profeska!
Obsługa:
Dostawa:
Autor: Wiktor
Dodano: 2019-10-02 19:12:42
Obsługa na Najwyższym Poziomie. Polecam!!!
Obsługa:
Dostawa:
Autor: Mariusz
Dodano: 2019-10-02 13:26:01

Polecam

Polecam w 100% sprzęt dotarł kompletny i sprawny ;)
Bardzo szybki i sympatyczny kontakt - w moim przypadku z Panem Konradem
Pozdrawiam !
Obsługa:
Dostawa:
Autor: Tomasz
Dodano: 2019-10-02 10:06:45

wypożyczalnia

To jest kolejny raz, kiedy korzystam ze sprzętu w ramach wypożyczalni.
I nie można złego słowa powiedzieć o tym projekcie!
Genialnie!!!
Gorąco polecam
Obsługa:
Dostawa:
Autor: Subiektywnie
Dodano: 2019-09-30 11:33:13

Wypożyczalnia

Bardzo miła i fachowa obsługa.
Jestem super zadowolony.
Gorąco polecam.
Pozdrawiam Robert.
Obsługa:
Dostawa:
Autor: Robert
Dodano: 2019-09-26 12:02:43