Opinie o naszym sklepie

9.7
(2696 opinii)
9.5
Jakość obsługi
9.6
Dostawa
Dodaj swoją opinię

Obsługa sklepu nie ingeruje w treści zamieszczonych przez klientów opinii, poza oczywistymi przypadkami nadużyć, umieszczania reklam, linków do stron www, wulgaryzmów lub treści naruszających prawo.

Masz uwagi dotyczące jakości obsługi?
Napisz email na , a wiadomość trafi do Zarządu firmy i Kierownika Działu Sprzedaży. Możesz też użyć formularza.

Jak zwykle polecam

Trochę musiałem poczekać, bo nie wszystkie towary były w magazynie, ale warto było. Zakupy przebiegły sprawnie i bezproblemowo, kontakt mailowy jest ok. O czymś zresztą świadczy fakt, że to moje jedenaste zamówienie. Co tu się rozpisywać, 10/10, mimo, że niektóre towary u konkurencji trochę tańsze ;)

A wyjątkowo napiszę coś dobrego o dostawie: w przysłanym mailu DPD poinformował mnie, że „kurier Mariusz podejmie próbę doręczenia przesyłki dziś w godzinach 12:30-14:30". I co? I Pan Mariusz był u mnie 12:32 :) Tak trzymać!
Obsługa:
Dostawa:
Autor: Maciek
Dodano: 2019-02-13 13:25:29

pełen profesjonalizm

Kupując w sklepie cyfrowe. pl. zarówno stacjonarnie jak i w sklepie internetowym za każdym razem jestem traktowany bardzo poważnie jak i profesjonalnie . Serwis i doradztwo 1 klasa . Totalnie zaskoczyłą mnie szybkość działania w sklepie internetowym kolegi Jarka kiedy w czwartek jeszcze dogadywaliśmy zamówienie a w piątek rano zamówienie było u mnie.
To samo mogę napisać o doradztwie kolegi Kuby w poznańskim sklepie pełen zaangażowania i pasji profesjonalista.
Obsługa:
Dostawa:
Autor: Marcin
Dodano: 2019-02-12 11:58:29

skandaliści

Weszli w porozumienie z lewym serwisem, który nie naprawia sprzętu. Zamiast tego wysyła tylko informację, że sprzęt został naprawiony i odsyła nie naprawiony sprzęt.
Obsługa:
       
Dostawa:
       
Autor: Darul
Dodano: 2019-02-11 19:12:30
Komentarz sklepu: Szanowny Panie,

Zakupiony w naszym sklepie sprzęt naprawiamy jedynie w autoryzowanych serwisach, dedykowanych przez dostawcę.

Zgłoszony przez Pana produkt wg ekspertyzy serwisu, po przywróceniu ustawień fabrycznych i wykonaniu wszelkich testów, wykazywał, że parametry urządzenia są zgodne ze specyfikacją producenta. Telefon jest sprawny.

Jeśli wg Pana nie jest tak, jak opisał to serwis, prosimy o kontakt, zajmiemy się sprawą.

Wypożyczalnia

Nie o zakupach chciałem napisać a o wypożyczeniu. Wypożyczyłem aparat Fuji X-H1 wraz z obiektywem 16 mm. Mam jeden taki aparat a na event chciałem mieć 2. Praca na 2 identycznych korpusach nie do ocenienia. Samo wypożyczenie poszło sprawnie i bez problemów, polecam.
Obsługa:
Dostawa:
Autor: Fotograf
Dodano: 2019-02-07 09:42:59

agnes

witam ostatnio kupilam w INTERMARSZE ciastka te ktore uwielbiam paczkowane i jestem oburzona bo data do lipca a stare jak niewiem miekkie a tak to sa chrupiace masakra i musze patrzec chyba na dluzsze daty terminu chyba jestem rozczarowana
Obsługa:
     
Dostawa:
Autor: Agnieszka
Dodano: 2019-02-05 21:49:43

Wypożyczalnia

Plecak jest drogi jak na polskie warunki, nie ma co ukrywać, dlatego postanowiłem na wyjazd go wypożyczyć. Idealnie sprawdził się w podroży samolotem, oczywiście jako podstawowy bagaż bez dopłat. Na urlopie we Włoszech nosiłem go całymi dniami i wogóle nie czułem, że mam coś na plecach. Nie stać mnie na kupno ale na kolejny wyjazd / wylot na pewno znów skorzystam z opcji wypożyczenia.
Obsługa:
Dostawa:
Autor: tester
Dodano: 2019-02-05 13:51:45

Doradztwo, oraz forma rozliczenia

Witam,

Na początku chciałbym serdecznie podziękować Pani Dominice K, za zimnokrwiste znoszenie moich fanaberii, oraz bardzo szybkie skompletowanie finalnego zestawienia zamówienia. Poprzedni sprzęt, którego używałem przy pracy zostawiłem w rozliczeniu, co też jest super opcją. (nie widziałem, aby inne sklepy miały coś takiego?) - ceny "odkupu" zgodne z ustaleniami i bez kombinowania. Na miejscu w sklepie przeprowadziłem wszelkie formalności leasingowe - tam Pan siedzący po prawej stronie przy aparatach wszystko idealnie mi wytłumaczył. Umowa gotowa była już na drugi dzień, przez co szybko mogłem się cieszyć nowymi zabawkami :). POZDRAWIAM CAŁĄ ZAŁOGĘ CYFROWE.PL !
Obsługa:
Dostawa:
Autor: Artur
Dodano: 2019-02-01 20:58:11

ekstrealny sklep

Unikajcie Państwo tego sklepu!
Kupiłam lampę błyskową. Nie działała od początku. Złożyłam reklamację i..... lampa zginęła (mam potwierdzenie dostarczenia przesyłki). Dzwonię, piszę , chcę czegoś się dowiedzieć i nic. Pewien dżentelmen poinformował mnie, że on nie wie kto odebrał przesyłkę, że ulica w tym wypadku Kartuska jest długa i przesyłka mogła trafić gdzie indziej (choć widniał adres Kartuska 149/18.) . Poczułam, że moje IQ według rozmówców plasuje się na poziomie 39. W końcu odezwał się dżentelmeni i poinformował, że zwrot (tu pada kwota) nie jest prosty dla sklepu. W końcu dostałam zwrot za zaginioną lampę ale niestety kosz wysyłki uszkodzonego sprzętu do sklepu nie został mi zwrócony ( choć jako przesyłka wartościowa trochę kosztowała)
Sklep posiada znak Jakości Trusted Shops ....."Otrzymany przez nas Znak Jakości Trusted Shops świadczy o spełnieniu ponad 100 kryteriów jakości dotyczących m.in. przestrzegania praw konsumentów"
Słowa te brzmią jak chichot
Jeśli chcecie i lubicie ekstremalne przeżycia, to ten sklep państwu je zapewnia
Obsługa:
       
Dostawa:
 
Autor: Anna Pytka
Dodano: 2019-02-01 10:08:19

Jak zawsze rewelacja i pełen profesjonalizm od początku do końca

Dość często zdarza mi się realizować zamówienia w Cyfrowe i za każdym razem obsługa wykazuje pełen profesjonalizm na każdej możliwej płaszyczyźnie począwszy na doradztwie przy wyborze odpowiedniego produktu, a skończywszy na odpowiedniej i szybkiej realizacji zamówienia.
Na pewno jeszcze nie raz skorzystam z usług tego sklepu stacjonarnie, jak i wysyłkowo. Szczególnie polecam załogę z Katowic!
Obsługa:
Dostawa:
Autor: Dominik
Dodano: 2019-01-30 14:23:57

Zakup przez Internet

Zakup przez Internet, bezpośredni (telefoniczno/emailowy) kontakt miałem z kierownikiem salonu w Katowicach. Pomimo wymaganych przeze mnie, skomplikowanych źródeł finansowania :), cała transakcja przebiegła sprawnie, z pełną pomocą pracowników. Sprzęt dotarł do mnie kurierem bez problemu, dobrze opakowany, szybka wysyłka. Zgodnie z zamówieniem. Polecam. I znowu się zdecydowałem na kolejny zakup.
Obsługa:
Dostawa:
Autor: Piotr
Dodano: 2019-01-28 12:16:49

sklep w Poznaniu

odbierałam wczoraj zamówienie dla męża, obsługa bardzo uprzejma, dużo doradza, uśmiechnięci, miłe wrażenia
Obsługa:
Dostawa:
Autor: Barbara
Dodano: 2019-01-26 12:30:10

ok

towar zgodny z opisem, szybka dostawa
Obsługa:
Dostawa:
Autor: Mick
Dodano: 2019-01-25 18:57:44

Czas operacyjny 45 dni... moja odpowiedz

Pisze jeszcze raz, poniewaz cyfrowe.pl probuja zrobic ze mnie deb...
To jest odpowiedz na odpowiedz sklepu kilka komentarzy ponizej.
Chyba potrafię odroznic igliwie od kartonu...
Opakowanie glowicy Manfrotto jest tak dobrej jakosci ze to niemożliwe. Zreszta mam kilka takich glowic i zawsze bylo idealnie. Proszę nie odwracac kota ogonem i nie zwalac na producenta.
Pozdrawiam i prosze mi juz nie odpowiadac.
Obsługa:
       
Dostawa:
       
Autor: Piotr
Dodano: 2019-01-25 16:50:14
Komentarz sklepu:
Panie Piotrze,

Nie będziemy do Pana pisać, tak jak Pan prosił,
jednak na stronie, nie możemy pozostawić opinii bez komentarza, tym bardziej przy tak mocnych zarzutach wobec naszych intencji.

Cenimy naszych klientów, szanujemy Państwa opinie i oceny, dając sobie jednocześnie przyzwolenie na partnerskie relacje i możliwość, podobnie jak Państwo, oceny sytuacji. Liczymy na zrozumienie.

Obsługa

Obsługa:
       
Dostawa:
       
Autor: Tomasz
Dodano: 2019-01-25 12:55:34
Komentarz sklepu:
Szanowny Panie,

w związku z brakiem informacji mogących zidentyfikować sytuację, by móc odnieść się do niej, opinia została usunięta przez sklep
Tak sformułowany komunikat, traktujemy jak działanie nieuczciwej konkurencji.

Zespół Cyfrowe.pl

Olewka po całości

Zadzwoniłem 2 tygodnie temu żeby doradzili mi w wyborze sprzętu foto prosiłem o informację na e-maila, nie dostałem, tydzień temu znowu zadzwoniłem i poprosiłem o ofertę na e-maila nadal nic nie dostałem, jak firma nie chce sprzedawać to niech zwija interes albo wymieni pracowników, nie polecam
Obsługa:
       
Dostawa:
       
Autor: Tomek
Dodano: 2019-01-25 10:09:13