Opinie o naszym sklepie

9.7
(2646 opinii)
9.5
Jakość obsługi
9.6
Dostawa
Dodaj swoją opinię

Obsługa sklepu nie ingeruje w treści zamieszczonych przez klientów opinii, poza oczywistymi przypadkami nadużyć, umieszczania reklam, linków do stron www, wulgaryzmów lub treści naruszających prawo.

Masz uwagi dotyczące jakości obsługi?
Napisz email na , a wiadomość trafi do Zarządu firmy i Kierownika Działu Sprzedaży. Możesz też użyć formularza.

Wypożyczalnia

Plecak jest drogi jak na polskie warunki, nie ma co ukrywać, dlatego postanowiłem na wyjazd go wypożyczyć. Idealnie sprawdził się w podroży samolotem, oczywiście jako podstawowy bagaż bez dopłat. Na urlopie we Włoszech nosiłem go całymi dniami i wogóle nie czułem, że mam coś na plecach. Nie stać mnie na kupno ale na kolejny wyjazd / wylot na pewno znów skorzystam z opcji wypożyczenia.
Obsługa:
Dostawa:
Autor: tester
Dodano: 2019-02-05 13:51:45

Doradztwo, oraz forma rozliczenia

Witam,

Na początku chciałbym serdecznie podziękować Pani Dominice K, za zimnokrwiste znoszenie moich fanaberii, oraz bardzo szybkie skompletowanie finalnego zestawienia zamówienia. Poprzedni sprzęt, którego używałem przy pracy zostawiłem w rozliczeniu, co też jest super opcją. (nie widziałem, aby inne sklepy miały coś takiego?) - ceny "odkupu" zgodne z ustaleniami i bez kombinowania. Na miejscu w sklepie przeprowadziłem wszelkie formalności leasingowe - tam Pan siedzący po prawej stronie przy aparatach wszystko idealnie mi wytłumaczył. Umowa gotowa była już na drugi dzień, przez co szybko mogłem się cieszyć nowymi zabawkami :). POZDRAWIAM CAŁĄ ZAŁOGĘ CYFROWE.PL !
Obsługa:
Dostawa:
Autor: Artur
Dodano: 2019-02-01 20:58:11

ekstrealny sklep

Unikajcie Państwo tego sklepu!
Kupiłam lampę błyskową. Nie działała od początku. Złożyłam reklamację i..... lampa zginęła (mam potwierdzenie dostarczenia przesyłki). Dzwonię, piszę , chcę czegoś się dowiedzieć i nic. Pewien dżentelmen poinformował mnie, że on nie wie kto odebrał przesyłkę, że ulica w tym wypadku Kartuska jest długa i przesyłka mogła trafić gdzie indziej (choć widniał adres Kartuska 149/18.) . Poczułam, że moje IQ według rozmówców plasuje się na poziomie 39. W końcu odezwał się dżentelmeni i poinformował, że zwrot (tu pada kwota) nie jest prosty dla sklepu. W końcu dostałam zwrot za zaginioną lampę ale niestety kosz wysyłki uszkodzonego sprzętu do sklepu nie został mi zwrócony ( choć jako przesyłka wartościowa trochę kosztowała)
Sklep posiada znak Jakości Trusted Shops ....."Otrzymany przez nas Znak Jakości Trusted Shops świadczy o spełnieniu ponad 100 kryteriów jakości dotyczących m.in. przestrzegania praw konsumentów"
Słowa te brzmią jak chichot
Jeśli chcecie i lubicie ekstremalne przeżycia, to ten sklep państwu je zapewnia
Obsługa:
       
Dostawa:
 
Autor: Anna Pytka
Dodano: 2019-02-01 10:08:19

Jak zawsze rewelacja i pełen profesjonalizm od początku do końca

Dość często zdarza mi się realizować zamówienia w Cyfrowe i za każdym razem obsługa wykazuje pełen profesjonalizm na każdej możliwej płaszyczyźnie począwszy na doradztwie przy wyborze odpowiedniego produktu, a skończywszy na odpowiedniej i szybkiej realizacji zamówienia.
Na pewno jeszcze nie raz skorzystam z usług tego sklepu stacjonarnie, jak i wysyłkowo. Szczególnie polecam załogę z Katowic!
Obsługa:
Dostawa:
Autor: Dominik
Dodano: 2019-01-30 14:23:57

Zakup przez Internet

Zakup przez Internet, bezpośredni (telefoniczno/emailowy) kontakt miałem z kierownikiem salonu w Katowicach. Pomimo wymaganych przeze mnie, skomplikowanych źródeł finansowania :), cała transakcja przebiegła sprawnie, z pełną pomocą pracowników. Sprzęt dotarł do mnie kurierem bez problemu, dobrze opakowany, szybka wysyłka. Zgodnie z zamówieniem. Polecam. I znowu się zdecydowałem na kolejny zakup.
Obsługa:
Dostawa:
Autor: Piotr
Dodano: 2019-01-28 12:16:49

sklep w Poznaniu

odbierałam wczoraj zamówienie dla męża, obsługa bardzo uprzejma, dużo doradza, uśmiechnięci, miłe wrażenia
Obsługa:
Dostawa:
Autor: Barbara
Dodano: 2019-01-26 12:30:10

ok

towar zgodny z opisem, szybka dostawa
Obsługa:
Dostawa:
Autor: Mick
Dodano: 2019-01-25 18:57:44

Czas operacyjny 45 dni... moja odpowiedz

Pisze jeszcze raz, poniewaz cyfrowe.pl probuja zrobic ze mnie deb...
To jest odpowiedz na odpowiedz sklepu kilka komentarzy ponizej.
Chyba potrafię odroznic igliwie od kartonu...
Opakowanie glowicy Manfrotto jest tak dobrej jakosci ze to niemożliwe. Zreszta mam kilka takich glowic i zawsze bylo idealnie. Proszę nie odwracac kota ogonem i nie zwalac na producenta.
Pozdrawiam i prosze mi juz nie odpowiadac.
Obsługa:
       
Dostawa:
       
Autor: Piotr
Dodano: 2019-01-25 16:50:14
Komentarz sklepu:
Panie Piotrze,

Nie będziemy do Pana pisać, tak jak Pan prosił,
jednak na stronie, nie możemy pozostawić opinii bez komentarza, tym bardziej przy tak mocnych zarzutach wobec naszych intencji.

Cenimy naszych klientów, szanujemy Państwa opinie i oceny, dając sobie jednocześnie przyzwolenie na partnerskie relacje i możliwość, podobnie jak Państwo, oceny sytuacji. Liczymy na zrozumienie.

Obsługa

Obsługa:
       
Dostawa:
       
Autor: Tomasz
Dodano: 2019-01-25 12:55:34
Komentarz sklepu:
Szanowny Panie,

w związku z brakiem informacji mogących zidentyfikować sytuację, by móc odnieść się do niej, opinia została usunięta przez sklep
Tak sformułowany komunikat, traktujemy jak działanie nieuczciwej konkurencji.

Zespół Cyfrowe.pl

Olewka po całości

Zadzwoniłem 2 tygodnie temu żeby doradzili mi w wyborze sprzętu foto prosiłem o informację na e-maila, nie dostałem, tydzień temu znowu zadzwoniłem i poprosiłem o ofertę na e-maila nadal nic nie dostałem, jak firma nie chce sprzedawać to niech zwija interes albo wymieni pracowników, nie polecam
Obsługa:
       
Dostawa:
       
Autor: Tomek
Dodano: 2019-01-25 10:09:13

Czas operacyjny 45 dni...

25 listopada kupilem glowice Manfrotto, ktora doszla do mnie 30 listopada. Wysylka 24h, ale dopiero po telefonie wyslano. Okazalo sie ze towar byl uzywany. Glowica wygladala jakby miesiac lezala w lesie, cala byla w igliwiu. Odrazu to zglosilem, liczac na szybka wymiane. Niestety później musialem wyslac dwie wiadomosci i wykonac 6 telefonow zeby ostatecznie 8 stycznia dostac glowice. Do ostatniej chwili nikt mi nic konkretnego nie powiedział. Tylko zapewniano mnie ze nie wiedza bo to trzeba do pana z ktorym rozmawialem...Na koniec powiedziano mi ze zapomniano o mnie...
Chyba za malo dzwonilem i pisalem...
Obsługa:
       
Dostawa:
       
Autor: Piotr
Dodano: 2019-01-24 19:39:03
Komentarz sklepu:
Szanowny Panie,

Przepraszamy za wydłużony czas realizacji zgłoszenia reklamacyjnego, oczywiście nie powinno się to zdarzyć.

Normą jest u nas wymiana jaką zastosował nasz serwis, a zbieg niefortunnych zdarzeń, jaki był Pana udziałem, zapewniam, że to jedynie wypadek przy pracy.

Produkt, który Pan zakupił nie były używany, ani nie leżał w lesie, chociaż rzeczywiście ze zdjęcia jakie Pan wysłał do nas, na pierwszy rzut oka, można by tak przypuszczać.
Igiełki jakimi oprószona była głowica to fragmenty papieru z opakowania.
Niestety producenci szukają oszczędności, a opakowanie to jeden z kosztów. Materiał słabej jakości po prostu kruszy się, w postaci jaką miał Pan możliwość zobaczyć.

Nic jednak nie usprawiedliwia zaniedbania jakie miało miejsce.
Towar mimo, że był sprawny, jeśli nie spełniał Pana oczekiwań, powinien być wymieniony niezwłocznie.

Przepraszamy za zaistniałą sytuację.

Wypożyczalnia

Wypożyczenie szybkie i bezproblemowe. Obsługa miła i fachowa. Na pewno wrócę :)
Obsługa:
Dostawa:
Autor: Adam
Dodano: 2019-01-24 13:56:34

Wypożyczalnia

Rzetelnie i konkretnie. Szybka pomoc i dobór odpowiedniego sprzętu.

Polecam
Obsługa:
Dostawa:
Autor: Jacek
Dodano: 2019-01-23 16:38:44

Wypożyczalnia jak zawsze na 6+

Kolejny raz korzystam z wypożyczalni Cyfrowe.pl i po raz kolejny jestem bardzo zadowolony. Towar dostarczony na umówiony termin. Wypożyczenie oraz zwrot załatwione szybko i sprawnie przez personel w Katowicach. POLECAM zarówno wypożyczalnie jak i sam sklep
Obsługa:
Dostawa:
Autor: Lech
Dodano: 2019-01-21 20:31:49

Opinia stałego klienta

Z cyfrowych korzystam od kilku lat. Canon 5d3, 16-35 2.8L, 35, 50, 85 sigmy, eizo 2730, statywy, lampy, karty - trochę się tego nazbierało. Zawsze konsultowałem zakup z pracownikami oddziału w Poznaniu i tam też odbierałem towar. I właśnie o tej obsłudze chciałbym wspomnieć - świetni fachowcy. Ciekawe techniczne podejście poparte doświadczeniem. Polecam!
Obsługa:
Dostawa:
Autor: Wojciech
Dodano: 2019-01-21 19:12:13