Opinie o naszym sklepie

9.7
(2714 opinii)
9.5
Jakość obsługi
9.6
Dostawa
Dodaj swoją opinię

Obsługa sklepu nie ingeruje w treści zamieszczonych przez klientów opinii, poza oczywistymi przypadkami nadużyć, umieszczania reklam, linków do stron www, wulgaryzmów lub treści naruszających prawo.

Masz uwagi dotyczące jakości obsługi?
Napisz email na , a wiadomość trafi do Zarządu firmy i Kierownika Działu Sprzedaży. Możesz też użyć formularza.

Wypożyczalnia

Wypożyczyłem obiektyw Canon 35/1,4 do zastosowania w swoim analogowym aparacie. Dziś już mało kiedy używam analoga i okazuje się, że nie wszystkie współczesne obiektywy działają z analogiem. Wspomniany Canon 35/1,4 działa bez problemu a jego duża jasność doskonale wspomaga niskie czułości filmów. Co do szybkości AF się nie wypowiem bo w aparacie 50E działa jak działa.Polecam i obiektyw i wypożyczalnie - idealne rozwiązanie na dostęp do sprzętu, którego nie używa się na co dzień.
Obsługa:
Dostawa:
Autor: Jakub
Dodano: 2019-05-30 14:10:05

Wypożyczalnia

Wypożyczenie dotyczyło Nikona Z7 bardzo dobra matryca świetny do wnętrz i krajobrazów itp. Proces wypożyczenia przebiegła bardzo sprawnie, jest to chyba najlepszy sposób na sprawdzenie sprzętu przed zakupem. Serdecznie polecam.
Obsługa:
Dostawa:
Autor: Marek
Dodano: 2019-05-30 12:53:51

Zmiana sprzętu fotograficznego

Postanowiłem zmienić swój sprzęt fotograficzny (aparat z matrycą APS-C + 3 obiektywy). Nie chciałem kłopotu z sprzedażą pojedynczych elementów ani długotrwałym szukaniem kupca całości. Cyfrowe.pl oferuje taką możliwość. Firma zaakceptowała wstępnie sprzęt na podstawie opisu i zdjęć. Następnie, po wysyłce do Cyfrowe.pl kurierem, wyceniła go, przygotowała nowy sprzęt przeze mnie wybrany który, po dopłaceniu różnicy, odebrałem w sklepie w Gdańsku. Zajęło to niewiele czasu, odbyło się bardzo sprawnie a przez cały czas Cyfrowe.pl pozostawało w kontakcie mailowym i telefonicznym przekazując wszystkie niezbędne informacje i służąc doradztwem.
Profesjonalizm, życzliwość i sprawność na każdym etapie.
Dziękuję i polecam.
Obsługa:
Dostawa:
Autor: Mirek_W
Dodano: 2019-05-21 04:39:06

100% na tak

Jestem bardzo zadowolony z jakości obsługi - gorąco polecam Cyfrowe.pl a zwłaszcza panią Anię Kudra, która niniejszym powinna natychmiast dostać podwyżkę ;-) Jedyna wada jest taka, że wszystko załatwiłem na odległość i nie poznałem nikogo z załogi osobiście. No, ale takie mamy czasy ;-)
Obsługa:
Dostawa:
Autor: Łukasz
Dodano: 2019-05-05 14:46:03
Bardzo dobry kontakt, szybka wysyłka - czego chciec wiecej )) POLECAM ZAKUPY w cyfrowe.pl
Obsługa:
Dostawa:
Autor: filmowiec
Dodano: 2019-05-01 10:43:23

używane do sprzedaży

Z sklepu cyfrowepl korzystam od wielu lat. Ale pierwszy raz skorzystałem z możliwości pozostawienia sprzętu foto w rozliczeniu zakupu. Po tej transakcji mogę powiedzieć, że obsługa sklepu jest na najwyższym poziomie, nie unika kontaktu z klientem, pomaga i doradza jest nadzwyczaj kompetentna. Myślę, że transakcja sprzedaży i kupna nowego asortymentu była owocna dla obu stron.
Obsługa:
Dostawa:
Autor: Kostek11
Dodano: 2019-05-01 08:15:33

Bardzo sprawna obsługa klienta

Obsługa klienta przez informacje telefoniczną niesamowicie sprawna i pomocna. Pan Maciej Barszcz pomógł ekspresowo zrealizować zamówienie. Pracownicy sklepu stacjonarnego nie wykazali się aż takim profesjonalizmem, aczkolwiek napewno byli pomocni. Oferta pozostawienia sprzętu fotograficznego w rozliczeniu była korzystna.
Obsługa:
Dostawa:
Autor: Kamil
Dodano: 2019-04-29 22:10:13

O....

Obsługa:
       
Dostawa:
Autor: Ja
Dodano: 2019-04-23 19:44:13
Komentarz sklepu: W związku z brakiem informacji mogących zidentyfikować przedstawione zarzuty, oraz fałszywym adresem mailowym - opinia została usunięta.

Jeśli chciałby Pan aby pozostała widoczna, prosimy o kontakt, oraz więcej szczegółów abyśmy mogli odnieść się do niej

Opinia o obsłudze działu zamówień i sprzedaży

Realizowałam zamówienie do studia fotograficznego. Jestem bardzo zadowolona z dobrej współpracy z działem zamówień, pamiętam szybki kontakt ze strony sklepu i sprawne odpowiedzi na maile, bardzo chwalę sobie też wychodzenie naprzeciw potrzebom klienta w zakresie przygotowywania oferty i doradzania w kupnie najlepszego produktu dla swoich potrzeb. Uważam, że tacy pracownicy to duży potencjał dla firmy. Szczególne podziękowania dla obsługującego moje zamówienie i zakupy w okresie od grudzień 2018 do luty 2019 Pana Marka Szymańskiego, który zawsze służył pomocą i doskonałym doradzctwem, co pozwoliło mi w dobrym samopoczuciu wywiązać się z zakupów w terminie. Bardzo miły kontakt i profesjonalizm.
Obsługa:
Dostawa:
Autor: Róża
Dodano: 2019-04-23 15:36:21

Zakup lornetki

Zamówiłem lornetkę Pentax SP 16x50. Specyfikacja techniczna umieszczona na stronie cyfrowe.pl opisywała lornetkę jako wodoodporną i wypełnioną azotem ( zapobiega parowaniu). Sprawdzilłem na stronie producenta i okazało sie,że ten typ lornetki nie jest wododporny i wypełniony azotem.Zgłosiłem problem do sklepu, po kliku dniach opis lornetk na stronie cyfrowe pl został zmieniony na prawidłowy, ale cena produktu pozostała ta sama .
Po wymianie kliku maili z Kierownikiem Sprzedaży oraz Prezesem Cyfrowe.pl,
zaproponowano mi lornetkę Nikona - droższą ale wododporną i wypełnioną azotem . Jednocześnie zaproponowano mi upust na ten produkt.Propozycje zaakceptowałem. Przy zakupach w intenercie należy zawsze sprawdzać specyfikacje techniczną najlepiej bezpośrednio u producenta.
Obsługa:
Dostawa:
Autor: lukrod
Dodano: 2019-04-19 17:03:03

Pełen szacun

Pani Ania Kudra powinna otrzymać otrzymać podwyżkę za swoją pracę. Bardzo profesjonalna i sprawna obsługa. Stały kontakt z klientem.Cyfrowe.pl utrzymuje się na rynku już kilkanaście lat i mam nadzieje będą się dalej tak rozwijać. Pozdrawiam wszystkich zadowolonych klientów
Obsługa:
Dostawa:
Autor: Rafał
Dodano: 2019-04-15 10:01:19

18 mm

Dlaczego nie macie w ofercie Carl Zeiss Milvus 18 mm f/2.8 ZF.2 Nikon?
Obsługa:
Dostawa:
Autor: obiektyw 18
Dodano: 2019-04-13 20:51:23

Wzorowa obsługa klienta online w wykonaniu Pani Anny

Wyrazy podziękowania dla Pani Anny Kurda za wzorową obsługę we wszystkich możliwych aspektach: szybkie odpowiedzi na pytania drogą mailową, fachowe porady, szukanie rozwiązań i życzliwość.
Naprawdę mnóstwo sklepów internetowych i sprzedawców online mogłoby nauczyć się wiele w kontekście podejścia do klienta.
Mam nadzieję, że to nie ostatnia taka miła transakcja w tym sklepie!
Obsługa:
Dostawa:
Autor: Wojciech B.
Dodano: 2019-04-10 16:37:39
Najlepszy, imo, sklep fotograficzny w Warszawie. Pomocna i życzliwa obsługa. Filmy czarno-białe przychodzę kupować tylko do tego miejsca, nigdzie indziej nie widziałem niższej ceny. Mam nadzieję, że później będę mógł też tu kupić negatywy kolorowe.
Obsługa:
Dostawa:
Autor: vadim
Dodano: 2019-04-07 01:35:29

Infolinia - Cyfrowe.pl - Podziękowania.

Serdeczne podziękowania za bardzo życzliwą i konstruktywną poradę uzyskaną w rozmowie z Panem Mateuszem na infolinii Cyfrowe.pl.
Wysokie kwalifikacje branżowe i kontakt z rzeczywistymi problemami z jakimi spotykał się doradca, przełożyły się z mojej strony na zakup właściwego sprzętu. Dzięki tej niezmiernie udanej inicjatywie ze strony właściciela firmy, dokonałem wyboru, pokonując sentymenty, a zarazem oszczędzając spore środki finansowe. Moje doświadczenia ze sklepem wysyłkowym są wzorowe.
Na pewno będę tutaj często wracał. Gorąco polecam sklep i kontakt z Panem Mateuszem.
Wojciech
Obsługa:
Dostawa:
Autor: Wojciech
Dodano: 2019-04-03 11:16:28