Opinie o naszym sklepie

9.7
(2674 opinii)
9.5
Jakość obsługi
9.6
Dostawa
Dodaj swoją opinię

Obsługa sklepu nie ingeruje w treści zamieszczonych przez klientów opinii, poza oczywistymi przypadkami nadużyć, umieszczania reklam, linków do stron www, wulgaryzmów lub treści naruszających prawo.

Masz uwagi dotyczące jakości obsługi?
Napisz email na , a wiadomość trafi do Zarządu firmy i Kierownika Działu Sprzedaży. Możesz też użyć formularza.

Polecam

W poniedziałek kasa, a w czwartek plecak u mnie w domu. Polecam.
Obsługa:
Dostawa:
Autor:
Dodano: 2007-09-07 11:06:46

POLECAM - ŚWIETNA FIRMA

Zamówienie było zrealizowane szybko. Towar był zgodny z opisem. Przedstawiciel sklepu kontaktował się ze mną telefonicznie, za co należy się duży plus, ponieważ nie mogę codziennie sprawdzać poczty. Polecam także stronę sklepu - zawiera dużo ciekawych informacji na temat aparatów cyfrowych i innego sprzętu. Wystawiam ocenę maksymalną.
Polecam innym cyfrowe.pl.
Obsługa:
Dostawa:
Autor: Wiesiek
Dodano: 2007-08-30 23:21:35

Bardzo pozytywna opinia..

Muszę przyznać, że jestem miło zaskoczony, jestem raczej "nieufny" i pierwszy raz skorzystałem z zakupu przez internet sprzętu o wartości około 500zł, wszystko odbyło się miło, szybko, i sprawnie, a muszę dodać, że sprzęt ten należał raczej do trudnych do kupienia w Polsce.. Daję oceny maksymalne, bo nie dostrzegłem żadnego niedociągnięcia, wszystko ok!
Obsługa:
Dostawa:
Autor: Aegir
Dodano: 2007-08-25 03:17:03

Podoba mi się

Dostawa bardzo szybka. zamówiłam cyfrówkę z akcesoriami dnia 21.08 po 17-tej. Dnia 22.08 wieczorem otrzymałam mail, że aparat jest już w drodze. Dnia 23.08 po 12-tej miałam go w domu.
W paczce było wszystko to, co zostało zamówione. Aparacik DMC TZ2 śliczny tak jak na zdjęciu, pierwsze fotki bardzo ładne. Mam nadzieję, że nowy aparat będzie służył mi równie długo i bezawaryjnie jak mój dotychczsowy analog. Pokrowiec Samsonite Trekking Premium DF 30 na aparat ładniejszy niż na zdjęciu i bardzo solidny. Polska instrukcja była. Obsługa sklepu bardzo uprzejma, szybko odpowiada na maile, chętnie służy radą (fajny pomysł z konsultantem, który udziela pomocy w wyborze aparatu na podstawie wypełnionego formularza). Polecam stronę sklepu. Bardzo mi się podoba. Jest bardzo czytelna, zawiera dużo pożytecznych informacji na temat aparatów cyfrowych, co dla mnie jako zupełnego laika w tej dziedzinie miało duże znaczenie. Polecam sklep.
Obsługa:
Dostawa:
Autor: eszanna
Dodano: 2007-08-24 12:37:16

NAPRAWDĘ SUPER!

Profesjonalna obsługa, szybka dostawa, towar pierwsza klasa. Wystawiam ocenę celującą i zdecydowanie polecam!
Obsługa:
Dostawa:
Autor: LidiaKS
Dodano: 2007-08-23 12:31:38

SUPER!

Nie mam zastrzeżeń. dostawa szybka (zasługa firmy kurierskiej), towar zgodny z opisem, do tego możliwość stałego kontaktu z działem sprzedaży (pisałam wiadomości z zapytaniami, na wszystkie otrzymałam odpowiedź prawie natychmiast). Gorąco polecam! :)
Obsługa:
Dostawa:
Autor: Will
Dodano: 2007-08-23 11:46:43

Świetna firma

Zamówiłam kartę pamięci do aparatu, która w większości sklepów była niedostępna. W cyfrowe.pl ok. godziny 15 wypełniłam zgłoszenie i zapłaciłam za kartę. Następnego dnia już o 13 karta była w moim posiadaniu!! :)))
Obsługa:
Dostawa:
Autor: Żółwik
Dodano: 2007-08-23 08:48:12

super opinia

Profesjonalna i bardzo miła obsługa. Sprzęt zamówiony bez zastrzeżeń i bardzo dobry. Polecam. Będę nadal klientem .
Jestem bardzo zadowolony.
Obsługa:
Dostawa:
Autor: wlapre
Dodano: 2007-08-23 04:08:29

POLECAM

Serdecznie dziękuję, za przesyłkę, plecak (Naneu Pro Alpha) lepszy niż na zdjęciach. Paczka wysłana zaraz po przyjęciu zamówienia, świetna obsługa. Mogę z czystym sumieniem polecić "Cyfrowe.pl"
Obsługa:
Dostawa:
Autor: florek41
Dodano: 2007-08-22 11:12:55

Szybko, sprawnie - SUPER!

Jestem bardzo zadowolona, aparacik doszedł szybko. Wszystko super. Polecam innym bardzo serdecznie cyfrowe.pl!
Obsługa:
Dostawa:
Autor:
Dodano: 2007-08-21 11:34:44

Jest super!!!

Wszystko przebiegło sprawnie i szybko.Towar dostałem na czas i nic nie brakowało. Zdecydowanie polecam.
Obsługa:
Dostawa:
Autor: zala4
Dodano: 2007-08-19 00:05:35

GODNY POLECENIA

Wszystko tak jak w opisach. Odbierałem osobiście i wszystko odbyło sie w expresowym tempie. Aparacik bez żadnego zarzutu (fujifilm finepix s6500fd) jak odbierałem aparacik, to zagadałem się z obsługującą mnie panią i zapomniała dodać polską instrukcję. Najlepsze jest to, że nawet nie musiałem dzwonić ani upominać sie o tą instrukcję ponieważ w tej firmie jest tak profesjonalnie, że sami zorientowali i podesłali mi ją pocztą po czterech dniach. GRATULACJE ZA FACHOWOŚĆ. Gorąco polecam.
Obsługa:
Dostawa:
Autor: brat_szu
Dodano: 2007-08-16 13:06:42

prawie idealnie ...

Ceny (niskie!); obsługa (sprawna); dostawa (prawie terminowa); informacja (szybka i aktualna) - czyli wszystko idealnie. Dlaczego więc prawie?
W przesyłce zabrakło instrukcji obsługi po polsku (nie było także po angielsku tylko w trzech innych bardziej "egzotycznych" językach). Nie było także niestety słowa wyjaśnienia. Dopiero na moją pisemną interwencję otrzymałem (i tu już błyskawicznie) wyjaśnienie (i instrukcję po miesiącu). Minus za brak informacji w przesyłce!
Także na jedną część zamówienia (obiektyw) czekać musiałem dwa razy dłużej, niż podano w opisie. I tu informacja była szybka i wyczerpująca. Natomiast mały minus za to, że przesyłając spóźnioną przesyłkę obsługa nie wpadła na pomysł, by przesłać ją super kurierem (sobota) a nie zwykłym (poniedziałek). A czas wakacyjny ...
Trzeci minus za jakość łącza telefonicznego - nie ja pierwszy się na nią skarżę.
Mimo tych drobnych "usterek" sklep godny zaufania i polecam go wszystkim z czystym sumieniem. To naprawdę bezpieczne i udane zakupy!
Obsługa:
 
Dostawa:
Autor: Zygmunt
Dodano: 2007-08-10 18:12:31

szybko i solidnie

Towar zgodny z opisem. Doskonały kontakt mailowy. Błyskawiczna dostawa kurierska. Dziękuję i polecam innym!
Obsługa:
Dostawa:
Autor: Gosia
Dodano: 2007-08-09 12:51:15

warto było...

Moje zamówienie zostało zrealizowane bardzo szybko/nie minęło 40 godzin/i co najważniejsze cena porównywalna z innymi sklepami była bardzo zadowalająca. Zakupiłem aparat cyfrowy Canon A460, kartę pamięci i ładowarkę. Niezdecydowanym polecam!
Obsługa:
Dostawa:
Autor: zuzanna
Dodano: 2007-08-08 16:58:45