Opinie o naszym sklepie

9.7
(2652 opinii)
9.5
Jakość obsługi
9.6
Dostawa
Dodaj swoją opinię

Obsługa sklepu nie ingeruje w treści zamieszczonych przez klientów opinii, poza oczywistymi przypadkami nadużyć, umieszczania reklam, linków do stron www, wulgaryzmów lub treści naruszających prawo.

Masz uwagi dotyczące jakości obsługi?
Napisz email na , a wiadomość trafi do Zarządu firmy i Kierownika Działu Sprzedaży. Możesz też użyć formularza.

100% na tak

Jestem bardzo zadowolony z jakości obsługi - gorąco polecam Cyfrowe.pl a zwłaszcza panią Anię Kudra, która niniejszym powinna natychmiast dostać podwyżkę ;-) Jedyna wada jest taka, że wszystko załatwiłem na odległość i nie poznałem nikogo z załogi osobiście. No, ale takie mamy czasy ;-)
Obsługa:
Dostawa:
Autor: Łukasz
Dodano: 2019-05-05 14:46:03
Bardzo dobry kontakt, szybka wysyłka - czego chciec wiecej )) POLECAM ZAKUPY w cyfrowe.pl
Obsługa:
Dostawa:
Autor: filmowiec
Dodano: 2019-05-01 10:43:23

używane do sprzedaży

Z sklepu cyfrowepl korzystam od wielu lat. Ale pierwszy raz skorzystałem z możliwości pozostawienia sprzętu foto w rozliczeniu zakupu. Po tej transakcji mogę powiedzieć, że obsługa sklepu jest na najwyższym poziomie, nie unika kontaktu z klientem, pomaga i doradza jest nadzwyczaj kompetentna. Myślę, że transakcja sprzedaży i kupna nowego asortymentu była owocna dla obu stron.
Obsługa:
Dostawa:
Autor: Kostek11
Dodano: 2019-05-01 08:15:33

Bardzo sprawna obsługa klienta

Obsługa klienta przez informacje telefoniczną niesamowicie sprawna i pomocna. Pan Maciej Barszcz pomógł ekspresowo zrealizować zamówienie. Pracownicy sklepu stacjonarnego nie wykazali się aż takim profesjonalizmem, aczkolwiek napewno byli pomocni. Oferta pozostawienia sprzętu fotograficznego w rozliczeniu była korzystna.
Obsługa:
Dostawa:
Autor: Kamil
Dodano: 2019-04-29 22:10:13

O....

Obsługa:
       
Dostawa:
Autor: Ja
Dodano: 2019-04-23 19:44:13
Komentarz sklepu: W związku z brakiem informacji mogących zidentyfikować przedstawione zarzuty, oraz fałszywym adresem mailowym - opinia została usunięta.

Jeśli chciałby Pan aby pozostała widoczna, prosimy o kontakt, oraz więcej szczegółów abyśmy mogli odnieść się do niej

Opinia o obsłudze działu zamówień i sprzedaży

Realizowałam zamówienie do studia fotograficznego. Jestem bardzo zadowolona z dobrej współpracy z działem zamówień, pamiętam szybki kontakt ze strony sklepu i sprawne odpowiedzi na maile, bardzo chwalę sobie też wychodzenie naprzeciw potrzebom klienta w zakresie przygotowywania oferty i doradzania w kupnie najlepszego produktu dla swoich potrzeb. Uważam, że tacy pracownicy to duży potencjał dla firmy. Szczególne podziękowania dla obsługującego moje zamówienie i zakupy w okresie od grudzień 2018 do luty 2019 Pana Marka Szymańskiego, który zawsze służył pomocą i doskonałym doradzctwem, co pozwoliło mi w dobrym samopoczuciu wywiązać się z zakupów w terminie. Bardzo miły kontakt i profesjonalizm.
Obsługa:
Dostawa:
Autor: Róża
Dodano: 2019-04-23 15:36:21

Zakup lornetki

Zamówiłem lornetkę Pentax SP 16x50. Specyfikacja techniczna umieszczona na stronie cyfrowe.pl opisywała lornetkę jako wodoodporną i wypełnioną azotem ( zapobiega parowaniu). Sprawdzilłem na stronie producenta i okazało sie,że ten typ lornetki nie jest wododporny i wypełniony azotem.Zgłosiłem problem do sklepu, po kliku dniach opis lornetk na stronie cyfrowe pl został zmieniony na prawidłowy, ale cena produktu pozostała ta sama .
Po wymianie kliku maili z Kierownikiem Sprzedaży oraz Prezesem Cyfrowe.pl,
zaproponowano mi lornetkę Nikona - droższą ale wododporną i wypełnioną azotem . Jednocześnie zaproponowano mi upust na ten produkt.Propozycje zaakceptowałem. Przy zakupach w intenercie należy zawsze sprawdzać specyfikacje techniczną najlepiej bezpośrednio u producenta.
Obsługa:
Dostawa:
Autor: lukrod
Dodano: 2019-04-19 17:03:03

Pełen szacun

Pani Ania Kudra powinna otrzymać otrzymać podwyżkę za swoją pracę. Bardzo profesjonalna i sprawna obsługa. Stały kontakt z klientem.Cyfrowe.pl utrzymuje się na rynku już kilkanaście lat i mam nadzieje będą się dalej tak rozwijać. Pozdrawiam wszystkich zadowolonych klientów
Obsługa:
Dostawa:
Autor: Rafał
Dodano: 2019-04-15 10:01:19

18 mm

Dlaczego nie macie w ofercie Carl Zeiss Milvus 18 mm f/2.8 ZF.2 Nikon?
Obsługa:
Dostawa:
Autor: obiektyw 18
Dodano: 2019-04-13 20:51:23

Wzorowa obsługa klienta online w wykonaniu Pani Anny

Wyrazy podziękowania dla Pani Anny Kurda za wzorową obsługę we wszystkich możliwych aspektach: szybkie odpowiedzi na pytania drogą mailową, fachowe porady, szukanie rozwiązań i życzliwość.
Naprawdę mnóstwo sklepów internetowych i sprzedawców online mogłoby nauczyć się wiele w kontekście podejścia do klienta.
Mam nadzieję, że to nie ostatnia taka miła transakcja w tym sklepie!
Obsługa:
Dostawa:
Autor: Wojciech B.
Dodano: 2019-04-10 16:37:39
Najlepszy, imo, sklep fotograficzny w Warszawie. Pomocna i życzliwa obsługa. Filmy czarno-białe przychodzę kupować tylko do tego miejsca, nigdzie indziej nie widziałem niższej ceny. Mam nadzieję, że później będę mógł też tu kupić negatywy kolorowe.
Obsługa:
Dostawa:
Autor: vadim
Dodano: 2019-04-07 01:35:29

Infolinia - Cyfrowe.pl - Podziękowania.

Serdeczne podziękowania za bardzo życzliwą i konstruktywną poradę uzyskaną w rozmowie z Panem Mateuszem na infolinii Cyfrowe.pl.
Wysokie kwalifikacje branżowe i kontakt z rzeczywistymi problemami z jakimi spotykał się doradca, przełożyły się z mojej strony na zakup właściwego sprzętu. Dzięki tej niezmiernie udanej inicjatywie ze strony właściciela firmy, dokonałem wyboru, pokonując sentymenty, a zarazem oszczędzając spore środki finansowe. Moje doświadczenia ze sklepem wysyłkowym są wzorowe.
Na pewno będę tutaj często wracał. Gorąco polecam sklep i kontakt z Panem Mateuszem.
Wojciech
Obsługa:
Dostawa:
Autor: Wojciech
Dodano: 2019-04-03 11:16:28
swietna obsluga, szybka wysylka/rozwiazywanie problemow, dobry kontakt z klientem
Obsługa:
Dostawa:
Autor: mciej
Dodano: 2019-04-02 15:44:39

Salon Katowice ul. Warszawska

Szczegółowa i fachowa informacja,chęć pomocy i max wkładu własnego by klient wyszedł ze sklepu z bananem na gębie to niewątpliwy atut tej placówki.
Obsłużony przez Pana Macieja który z własnej inicjatywy zaproponował dokładne sprawdzenie sprzętu pod kontem technicznym ,by wykluczyć ewentualne problemy.Bez słowa i kwaśnej miny dokładnie zainteresował się problemem klienta.W innych sklepach,raczej nie spotykane.Co prawda mam kawałek do sklepu a ceny u konkurencji czasami są niższe, to nie mam zamiaru rezygnować z zakupów.Jak mawiał klasyk..."Piniondze to nie fszysko"
Pozdrawiam ekipę z Katowic. :)
Obsługa:
Dostawa:
Autor: Jacek
Dodano: 2019-03-29 13:38:43

Prośba o udostępnienie instrukcji do Sony Alpha a6500 załatwiona negatywnie.

W dniu 29.03.2019 zwróciłem się do p. Sebastiana -poprzez czat na stronie Cyfrowe.pl- z pytaniem gdzie mógłbym znaleźć szczegółową instrukcję obsługi do Sony Alpha a6500, do wydruku PDF. Po bardzo długim oczekiwaniu otrzymałem pytanie, czy aparat był kupiony w tut. sklepie. Zgodnie z prawdą odpowiedziałem, że nie. Znowu była długa przerwa i dowiedziałem się, że instrukcja o którą pytam nie zostanie mi udostępniona, bo aparat nie był kupiony w tym sklepie. Natraciłem bardzo dużo czasu i nic nie załatwiłem. Koniec.

Jest to dla mnie bardzo dziwne, bo firma Cyfrowe.pl powinna godnie REPREZENTOWAĆ MARKĘ SONY, której wyroby sprzedaje, a tak w opisanym przypadku nie miało miejsca.
Udostępnienie pliku o którym mowa zachęciło by klienta do zakupów w waszym sklepie.
Wszak chodziło o podanie linku do instrukcji, która z pewnością nie jest autorską własnością firmy Cyfrowe.pl, tylko należy do Sony.
Tym bardziej dziwi, że takie instrukcje są publikowane w Inecie , a tym również na stronie firmy Cyfrowe.pl.
Czyżby dla klientów Cyfrowe.pl zostało opracowane jakieś szczególne wydawnictwo?

Byłbym wdzięczny za przystępne wyjaśnienie sytuacji, a o przeprosinach nawet nie wspomnę.

Obsługa:
       
Dostawa:
Autor: Wiesław
Dodano: 2019-03-29 10:45:03