Opinie o naszym sklepie

9.7
(2715 opinii)
9.5
Jakość obsługi
9.6
Dostawa
Dodaj swoją opinię

Obsługa sklepu nie ingeruje w treści zamieszczonych przez klientów opinii, poza oczywistymi przypadkami nadużyć, umieszczania reklam, linków do stron www, wulgaryzmów lub treści naruszających prawo.

Masz uwagi dotyczące jakości obsługi?
Napisz email na , a wiadomość trafi do Zarządu firmy i Kierownika Działu Sprzedaży. Możesz też użyć formularza.

Samsun S750

Jestem bardzo zadowolony, że dokonałem zakupu akurat w tym sklepie. Bardzo miła i fachowa obsługa w połaczeniu z szybką i profesjonalaną dostawą, sprawia że ten sklep jest godny do polecenia dla każdego.
Obsługa:
Dostawa:
Autor:
Dodano: 2007-10-17 16:02:00

opinia o sklepie

No jestem pod wrażeniem. Bardzo miła obsługa. Kiedy miałem problem napisałem e maila, a oni bardzo szybko odpowiedzieli i bardzo rzeczowo. Rownież Kurier spisał sie na medal. Bardzo szybka i profesjonalna dostawa.
Obsługa:
Dostawa:
Autor:
Dodano: 2007-10-17 16:01:44

opinia sklepu

Bardzo mila i szybka obsługa. Zamówiłem aparacik wczoraj w poludnie i po niecałych 24 godzinach juz mialem sprzecik w domku,wiec dlatego ocenki na maksa.pozdro
Obsługa:
Dostawa:
Autor: lukasz
Dodano: 2007-10-16 15:17:02

Samsung L74 Wide

Obsługa bardzo fachowa. W przypadku zgłoszenia zapytania juz po 30 min. dostałem odpowiedź. Firmę, którą polecam wszystkim zainteresowanym chcącym kupić aparat cyfrow. Dostawca DPD też solidna firma.W ciągu jednego dnia dostarczyła mi aparat. Jestem bardzo zadowolony z usług CYFROWE.PL
Obsługa:
Dostawa:
Autor: Simon_S
Dodano: 2007-10-16 14:23:28

Opinia o sklepie.

Sklep naprawdę godny polecenia. Aparat dotarł do mnie bardzo szybko, wręcz błyskawicznie :) - w niespełna 2 dni. Obsługa fachowa. Łatwy kontakt z sprzedawcą poprzez e_maila. Gdy przywieziono towar do domu, kurier zaczekał aż sprawdziłam paczkę. A towar jest bardzo dobrze zabezpieczony.
Obsługa:
Dostawa:
Autor: Magda
Dodano: 2007-10-15 20:44:13

Opinia o sklepie

Nie wiem w ilu przypadkach były osoby niezadowolone z obsługi sklepu oraz dostarczenia towaru ? Ja uważam, że obsługa jest fachowa i skora do pomocy. Aparat, który zamówiłem dotarł w określonym czasie zgodnie z zamówieniem. Wyposażenie też nie ma nic do zarzucenia. Polecam niedowiarkom skorzystanie z usług tej firmy, bo warto i nie trzeba się denerwować. Dla mnie wszystkie oceny na maxa :)) Oby tak dalej, powodzenia.
Obsługa:
Dostawa:
Autor: Angelo
Dodano: 2007-10-15 19:06:05

Pełen profesjonalizm

Profesjonalna obsługa i profesjonalna dostawa.
Polecam
Obsługa:
Dostawa:
Autor:
Dodano: 2007-10-15 07:23:28

Polecam!

Zakupiłam tutaj zestaw Nikon D40 z obiektywem. Wieczorem w środę zamówilam, w czwartek rano potwierdzono zamówienie, a w piątek aparacik ze wszystkimi akcesoriami był juz u mnie w domu. Paczka była bardzo dobrze zabezpieczona, a cena atrakcyjna (w sklepie fotograficznym 550 zł drożej!). Jestem bardzo zadowolona i polecam zakupy w tym sklepie!
Obsługa:
Dostawa:
Autor: J.
Dodano: 2007-10-13 09:09:58

Bez zastrzeżeń

Towar w porządku, dostawa zgodna z zasadami.
Polecam Sklep
Obsługa:
Dostawa:
Autor: Lmarrio
Dodano: 2007-10-12 15:00:32

POLECAM SERDECZNIE!!!

Towar wysłany błyskawicznie, kontakt rewelacyjny. POLECAM GORĄCO TEN SKLEP!!!
Obsługa:
Dostawa:
Autor: Michał
Dodano: 2007-10-10 16:10:31

Aparat Lumix FX12

Szybka przesyłka towar nowiuteńki. Polecam
Obsługa:
Dostawa:
Autor: Arek
Dodano: 2007-10-09 20:15:00

szybka dostawa

Sklep godny polecenia. Obsługa szybka i sprawna, dostawa niemal natychmiastowa. Jestem zadowolona.
Obsługa:
Dostawa:
Autor: IwonaK
Dodano: 2007-10-08 11:18:56

Bez zastrzeżeń

Zakupiłem aparat cyfrowy. Wszystko odbyło się zgodnie z przedstawionymi zasadami sprzedaży. Jestem bardzo zadowolony.
Obsługa:
Dostawa:
Autor: wguszcz
Dodano: 2007-10-08 10:49:09

polecam

Jestem zadowolona z zakupu aparatu fotograficznego w tym sklepie!Dostawa w odpowiednim terminie. Aparat spełnia moje wymagania.
Obsługa:
Dostawa:
Autor: !!!
Dodano: 2007-10-07 12:30:09

Szybka, profesjonalna obsługa. Polecam!

CYFROWE.PL oceniam zdecydowanie pozytywnie.
Piotr
Obsługa:
Dostawa:
Autor: Piotrr
Dodano: 2007-10-02 18:33:26