Opinie o naszym sklepie

9.7
(2198 opinii)
9.6
Jakość obsługi
9.6
Dostawa
Dodaj swoją opinię

Obsługa sklepu nie ingeruje w treści zamieszczonych przez klientów opinii, poza oczywistymi przypadkami nadużyć, umieszczania reklam, linków do stron www, wulgaryzmów lub treści naruszających prawo.

Masz uwagi dotyczące jakości obsługi?
Napisz email na , a wiadomość trafi do Zarządu firmy i Kierownika Działu Sprzedaży. Możesz też użyć formularza.

warto kupować

Pierwszy raz kupowałam tak drogi sprzęt w internecie. Obawy były - jednak szybko sie rozwiały, towar dostarczony bardzo szybciutko, wszystko należycie zabezpieczone , aparat Nikon Coolpix P900 swietny . Gorąco polecam sklep , serdecznie pozdrawiam pracowników i życze sukcesów
Obsługa:
Dostawa:
Autor: Ewa
Dodano: 2017-01-21 06:50:51

sklep super

sklep super szybko polecam
Obsługa:
Dostawa:
Autor: henry
Dodano: 2017-01-20 11:30:13

Opinia o solidności - WAŻNE SPROSTOWANIE

W dniach 16 i 17.01 napisałem dwie dłuższe, negatywne opinie o kontaktach z poznańskim oddziałem "Cyfrowe" na ul. Głogowskiej (jako "Aleksander"). Przedwczoraj po telefonie o wykonaniu naprawy Nikona podjechałem do punktu firmowego. Odebrałem sprzęt - działa bez zarzutu! Obsługa Panów bardzo sympatyczna i fachowa! Co najważniejsze - moja poprzednia negatywna opinia dotyczyła głównie nieodbierania telefonów i braku kontaktu, co było powodem mego rozdrażnienia. Dzwoniłem wówczas na telefon stacjonarny punktu: 61 639 32 90, wyskakujący w przeglądarce googlowskiej. Okazało się, że numer ten od pewnego czasu jest zlikwidowany i "wisi w sieci siłą rozpędu". Czyli całe zamieszanie to wynik "błędu informacyjnego" na poziomie informacji internetowej. W TEJ SYTUACJI ODDAJĘ HONOR PAŃSTWU Z POZNAŃSKIEGO ODDZIAŁU, DZIĘKUJĘ ZA OWOCNY W KOŃCOWYM EFEKCIE KONTAKT, W SPRAWACH FACHOWYCH W PRZYSZŁOŚCI UDAM SIĘ WŁAŚNIE DO WASZEGO PUNKTU!!!!! DZIĘKUJĘ! Nie umiem wykasować moich poprzednich opinii, zatem teraz stawiam noty najwyższe. (PS - warto usunąć nieistniejący numer telefonu ze stron internetowych).
Obsługa:
Dostawa:
Autor: Aleksander
Dodano: 2017-01-20 11:12:29
Komentarz sklepu: Szanowny Panie,

Dziękujemy za wyrażoną opinię, wiele dla nas znaczy.

Potraktowaliśmy ją jako pewnego rodzaju przyzwolenie i po jej zamieszczeniu, pozwoliliśmy sobie usunąć niepochlebne komentarze o których Pan wspomniał.

Błędny numer telefonu, już został zgłoszony do właściciela strony, który go zamieszcza, wierzymy, ze zostanie poprawiony i podobne sytuacje nie będą się zdarzać.

Cieszy nas, że finalnie sprawa zakończyła się pozytywnie dla obu stron.

sklep profeska

sklep profeska
Obsługa:
Dostawa:
Autor: Amator
Dodano: 2017-01-20 11:09:15

Obsługa 10/10

Jestem zachwycona. Obsługa 10/10 super szybka wysyłka. Polecam i sklep i obiektyw! Skorzystam jeszcze na pewno.
Obsługa:
Dostawa:
Autor: Paulina
Dodano: 2017-01-20 10:39:48

Polecam

Polecam. ....kolejny dobry zakup w tym sklepie.
Obsługa:
Dostawa:
Autor: Tedi645
Dodano: 2017-01-19 16:39:14

super

Towar dobrej jakości, szybka dostawa, super opakowanie.
Obsługa:
 
Dostawa:
 
Autor: 54mirek
Dodano: 2017-01-19 15:00:13

Rewelacja

Bardzo szybka realizacja zamówienia, mimo, że zamawiałam w okresie przedświątecznym. Wysięgnik bardzo dobrze zapakowany, dotarł bez żadnych uszkodzeń, sprawdza się świetnie - jest solidnie wykonany
Obsługa:
Dostawa:
Autor: Małgorzata
Dodano: 2017-01-19 12:17:35

Super

Sklep Cyfrowe.pl jak zwykle bez zarzutu.
Super lampa. Idealnie współpracuje z 70d.
Obsługa:
Dostawa:
Autor: AlikKac
Dodano: 2017-01-19 11:38:28

ok

Trzeba też przyznać iż obsługa na infolinii należy do pomocnych i fachowych. Są to sprzedawcy którzy dobrze znają swój towar



Obsługa:
Dostawa:
Autor: Marcin
Dodano: 2017-01-18 12:49:04

Super !

Lornetkę kupiłam na prezent. Mąż zadowolony, to Jego pierwsza lornetka. Szybka dostawa bez problemów chociaż zbliżały się święta. Polecam
Obsługa:
Dostawa:
Autor: Mirosława
Dodano: 2017-01-16 22:09:06

moja opinia

Artykuł zgodny z opisem, bez denerwujących niespodzianek, co do wysyłki spokojnie, pewnie do celu, oczywiście polecam, chętnie w przyszłości
Obsługa:
Dostawa:
Autor: Foto-subject
Dodano: 2017-01-16 18:12:37

10/10 wszystko pięknie

działa, pasuje, dostarczona ekspresowo przed świętami,

dziekuje pozdrawiam
Obsługa:
Dostawa:
Autor:
Dodano: 2017-01-14 12:36:30

sklep godny polecenia.

sklep godny polecenia.
Obsługa:
Dostawa:
Autor: Patrick Bator
Dodano: 2017-01-13 09:42:36

ok

Co do sklepu, to nie ma się do czego przyczepić, wysyłka jak zwykle szybka, kontakt błyskawiczny.
Obsługa:
Dostawa:
Autor: Maliniaq
Dodano: 2017-01-12 12:06:46